Liv2Day.com: vormgeving, website, ontwikkeling

Bijna vergeten te vermelden, mijn eigen website! Samen met Marnix van marnixdesigns.nl hebben we gekeken naar de beste manier om mij en mijn kwaliteiten naar voren te laten komen. Marnix is een Interaction Designer en denkt net als ik heel erg vanuit de gebruiker. Waar we samen lang over hebben nagedacht is mijn stijl, om te beginnen het logo wat precies mij moet zijn, visitekaartjes, alle handgeschilderde tekeningen, de totale uitstraling.

Dit is een proces waarbij je jezelf continue vragen moet stellen en dit gaat ook niet over 1 nacht ijs. Maar wow, een nieuwe website, een nieuwe stijl, maar nog veel belangrijker.. ik heb zelf een veel beter gevoel gekregen wat ik kan en wil aanbieden.

 • Huisstijl

  Marnix en ik hebben gekeken wat mijn persoonlijke stijl zou kunnen zijn. Zelf ben ik erg fan van water en waterverf. Ik heb op een cruise ship gewerkt en water heb ik altijd rustgevend en inspirerend gevonden. Zo hebben we verschillende schetsen geprobeerd en was het verven op zich ook een hele uitdaging. Marnix werd er steeds beter in en ik op mijn beurt wist steeds beter hoe ik het er uit wilde laten zien. Welke kleuren, welk gevoel. Neem mijn logo, het is precies geworden wie ik ben, mijn naam en motto in één!

 • Website

  De website hebben we uiteindelijk samen gemaakt en zal altijd in ontwikkeling blijven. Dat is het leuke, je bent nooit klaar!

 • Business Lifeguard

  Maar wat ga je dan aanbieden, voor jezelf beginnen is best een stap. Duidelijk krijgen wat je precies kunt en wilt bieden aan mensen is een nog grotere uitdaging. Uiteindelijk kwamen we er steeds meer achter door veel overleg en brainstormen dat mijn passie is om mensen te helpen, met hun onderneming starten, met hun onderneming een gezicht geven, meedenken, het vooral samen doen. Zo zie je dus waar ‘Business Lifeguard’ & “When you need help I jump in” vandaan komt.

  Klik hier om naar ‘over mij’ te gaan en meer te lezen over wie ik ben en wat ik bedoel met Liv2Day.