Ben.nl – Online Project Management

Ben is terug van weggeweest, de hippe net even anders telecom provider is weer helemaal het blauw op straat. De website is compleet vernieuwd en er worden nu veel toestellen aangeboden naast de welbekende sim only abonnementen.

  • Voor Ben.nl verricht ik verschillende online werkzaamheden. Online Project Management voor nieuwe features en campagnes. A/B testing en optimaliseren.

Brandsomemedia.nl

★★★★★
5 5 1
"Door zijn enorme diversiteit in kennis, doorzettingsvermogen en aanstuur capaciteiten was en is Liv een uitmuntende collega en leermeester. Door de combinatie van people skills en zelf geleerde technische kennis slaat hij vaak de brug tussen managers, creatieven en techneuten wat hem breed inzetbaar maakt. Liv’s eigen nieuwsgierigheid en leergierigheid zorgen ervoor dat hij altijd blijft bijleren en proberen. En mensen om zich heen prikkelt dit ook te doen. Hij schuwt zich niet om een nieuwe uitdaging aan te gaan en zal geen dingen afschuiven als het even niet lukt. Binnen een project neemt hij graag de leiding en de daarbij horende verantwoordelijkheid. Hij voelt goed aan waar welke mensen en middelen nodig zijn om tot een succes te komen. In omgang met collega’s is Liv ook erg fijn, hij voorziet je graag van eerlijke feedback en staat er zelf ook voor open. Tijdens het werken is hij goed in het concretiseren en verduidelijken van het probleem of uitdaging. En daarbij heeft hij één gouden regel die hij naleeft: Beloof nooit meer dan je levert en lever altijd meer dan je hebt beloofd.

Ben.nl

★★★★★
5 5 1
"Liv was een onmisbaar onderdeel van ons team. Liv heeft een grote drive en vermogen tot het oplossen en verbeteren van bestaande situaties. Hij ziet goed wat daarvoor nodig is en kan zowel technisch als in de omgang met verschillende belanghebbenden goed schakelen. Hij is niet bang om dingen op zich te nemen die hij niet eerder heeft gedaan. Hij is zeer autodidactisch en leert zichzelf continu nieuwe skills aan uit interesse of wanneer hij die hij nodig heeft binnen een bepaald project. Dat maakt hem veelzijdig waarbij hij een grote expertise heeft ontwikkeld in het online domein. Liv is een hele betrouwbare collega met een onuitputtelijk doorzettingsvermogen en een 'no bullshit' mentaliteit.