Liv Záborszky | Uit Amsterdam

 • Home
 • Liv Záborszky | Uit Amsterdam
Liv Zaborszky
Liv, mijn naam is mijn motto!

Ik heb het namelijk ontzettend naar mijn zin en houd van hands-on aanpakken en een ‘consider it done’ instelling.

Belangrijk om te weten is dat ik geen website bouwer ben. Dat wil zeggen, dat niet alleen. Als je mij vraagt om een website of webshop te maken ga ik je ook vragen stellen.

Waarom je wilt wat je vraagt en hoe je daar wilt komen. Ik laat je zien wat de online mogelijkheden zijn en eventueel alternatieven. Weet ik het antwoord niet, zoek ik het uit en los het op.

Wat je dus kunt verwachten is dat ik met je mee denk en je me alles rondom het hebben van een online bedrijf kunt vragen. Wil je weten hoe je een e-course maakt, hoe facebook adverteren werkt, hoe je een webinar kunt organiseren, wat SEO en SEA is, of hoe en waar je moet beginnen plus een planning: stuur me een berichtje.

In 1 woord waar ik van houd: AVONTUUR!

Zo heb ik 7 dagen per week op een cruise ship gewerkt en een team van 20 aangestuurd. Met verschillende start up’s mee gewerkt, een berg van 6075 meter beklommen, een fietstocht van Istanbul naar Beijing mede-georganiseerd langs 8 universiteiten in 7 landen. Bij een keuze kies ik dan ook voor degene waar ik het meest van leer, no shortcuts.

Wil je meer over mijn achtergrond weten en wat ik bedoel met Liv2Day? Scroll dan naar beneden.

Liv2Day logo


1px
  Happy face bij:

 • Avontuur
 • Oplossen
 • Hulp bieden
 • Uitdagingen
 • Altijd blijven leren
  Super Skills 😉

 • Veelzijdig
 • Meedenken
 • Getting it done
 • Brede online kennis
 • *Nieuw*: Webinars
 • *Nieuw*: E-courses
  Technisch & Projectmatig:

 • SEO
 • InDesign
 • Illustrator
 • Photoshop
 • WordPress
 • HTML & CSS
 • E-commerce
 • Google Analytics
 • Online Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Project Management

Klik hieronder en lees meer over mijn achtergrond en wat ik bedoel met Liv2Day!

Online Business Lifeguard - Liv2Day.com

Liv2Day.com

Sinds 2012 heb ik al meer dan 50 bedrijven geholpen online producten, diensten en presence op te bouwen of te verbeteren. Een hele toffe tijd waarbij ik de kans kreeg vele business cases, bedrijven en start up’s van dichtbij te bekijken en te helpen groeien.

Online Business Lifeguard is precies wat ik bedoel. Ik help graag en spring graag in het diepe. Ik geef ook niet op voordat het klaar is of ik de online oplossing heb die nodig is.

Het handige van online werken is dat dit overal mogelijk is. Zo ben ik in 2016 naar Uganda verhuisd om vanuit daar voor 8 maanden te wonen en werken. Hier ben ik bezig geweest om mijn ambitie in duurzaamheid en voornamelijk zonne-energie vorm te geven. Zo ben ik onder andere voor SolarNow aan de slag gegaan en de website een duidelijk platform gemaakt om hun producten te tonen aan consumenten en de aandacht te trekken van investeerders.

Online Project Manager - Kumpanen

Kumpany

3 jaar lang Personal Assistant en Online Project Manager voor de directeuren van een zeer energieke en dynamische holding. Tijdens deze jaren heb ik hele toffe kansen gekregen om verschillende start up’s en ondernemingen van dichtbij mee te maken en mee te helpen opzetten. Bijvoorbeeld het merkactivatiebureau Kumpany, Online Project Management voor Ben.nl, het opzetten van de online slijterij Drank.nl en verschillende webshops in voeding en gezondheid.

Online Project Manager - Ben.nl

Ben-logo

Voor de mobiele provider Ben beheerde ik een jaar de website en webshop. Er zijn continue verbeteringen en nieuw assortiment doorgevoerd met een groot aantal dagelijkse bezoekers en klanten. Ook is er gewerkt met SEO, SEA en Affiliate Marketing.

Project Manager - The Study Road (12.500km fietsen langs de zijderoute)

logo The Study Road

12.500 km fietsen van Istanbul naar Beijing langs 8 universiteiten in 7 landen! Voor The Study Road ben ik druk bezig geweest met mede-organiseren van het concept, homesupport voor het team dat aan het fietsen is, nieuwe aanmeldingen & dagelijkse zaken.

Project Manager - Sofar Sounds Amsterdam

Sofar Sounds Amsterdam

Sofar Sounds komt uit Londen waar het begon als een kleinschalig evenement, live muziek in een huiskamer. Inmiddels is het een wereldwijd netwerk van evenementen, nog steeds bij elkaar in de huiskamer. Akoestische muziek, gezellig, kleinschalig en nu óók in Amsterdam. Hier meer te lezen op mijn portfolio!

Team Coach - Entrepreneurship - Socionext

socionext liv2day

Socionext richt zich op academische Social Entrepreneurship studenten van de Universiteit van Amsterdam die gedurende 18 weken hun onderneming opzetten. Het doel van Socionext is om meer bekendheid te creëren op het gebied van innovatie en social entrepreneurship, de opbrengst gaat naar scholarships in Zuid-Afrika! www.socionext.org

Consultant Sales & Marketing - Sodexo Education

logo-sodexo-education-liv2day

Sodexo Education zet zich in om hogescholen en universiteiten van catering te voorzien. Hier was ik 3 jaar bezig met bijvoorbeeld de vormgeving van fysieke & online marketingmaterialen, narrowcasting, webapplicaties, e-couponing & crowdfunding, klik hier om mijn portfolio te bekijken.

Hoe is dat nou, werken op een cruise ship?

logo-holland-america-line-liv2day

Nou… dat is pittig! Heerlijk! Op de MS. Zuiderdam van Holland America Line heb ik ervaren wat elke dag werken is, 7 maanden lang, op een cruiseschip. Hier heb ik Alaska en de Caraïben mogen zien en management ervaring opgedaan als Assistant Dining Room Manager & In Room Dining Manager.
Het heeft me geleerd wat stressvolle situaties met je doen, hoe je toch overzicht kunt houden en prioriteiten kunt stellen. Maar ook wat een leading by example managementstijl kan doen. Want wat als je een roomservice afdeling managed die 24/7 gaande is en waar je dus niet de hele tijd bij kunt zijn. Dan moet je kunnen vertrouwen op je team, ook met weinig middelen en ‘roeien met de riemen die je hebt’.

Olympische Spelen in London en het WK in Zuid-Afrika

logo-olympics-london-liv2day

1 jaar basketbal ervaring leek me niet goed genoeg de nationale selecties, toen bedacht ik me zoals altijd, er is altijd een oplossing! Achter de Front Desk oranjefans helpen en als Bar Manager midden in het Olympic park! Wow!

Studie - De internationale Hotelschool in 5 landen

logo-stenden-university-liv2day

International Hospitality Management: Een studie over project management, marketing, ondernemerschap & aanpakken.’Stenden University’ staat op verschillende plekken in de wereld, zo ben ik deze kans nog steeds heel erg dankbaar dat ik in Leeuwarden, op Bali, in Bangkok, in Zuid-Afrika en China heb mogen studeren en stage lopen. Minor: Professional Conference & Event Management.